Kiskunlacháza

Rendezési Terv 2021.

Beruházások

Önkormányzat, Hivatal

Elektronikus ügyintézés

Intézmény, szervezet

Kultúra, szórakozás

DobóÓvoda-felújít
Ma: 1
E hónapban: 93
Összesen: 396467


Ivóvízprojekt

A projekt honlapja elérhető az ivoviz.kiskunlachaza.hu címen.Lezárult az ivóvízprojekt megvalósítási szakasza Nyomtatás E-mail
2016. January 05.
Értesítjük a Tisztelt Lakosságot, hogy projektünk megvalósítási szakasza 2015 decemberében sikeresen lezárult. A sajtónyilvános zárórendezvényt 2015. december 21-én tartottuk meg.
Tovább...
 
Befejeződtek az ivóvízhálózat mosatásának munkálatai Nyomtatás E-mail
2015. February 02.
Örömmel értesítjük a Tisztelt Olvasót, hogy a projekt keretében végzett hálózatmosatási munkák január 30-án befejeződtek.

Kiskunlacháza Ivóvízminőség-javító Projekt
ivoviz.kiskunlachaza.hu
Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges
 
Elkészült a vízhálózat hidraulikus modellezése Nyomtatás E-mail
2012. March 27.
2012. március 26-án a KaveczkiTerv Mérnök Iroda Kft., a projekt műszaki felelőse átadta a kiskunlacházi ivóvízhálózat hidraulikus modellezését tartalmazó dokumentumcsomagot. Ezzel a jelenlegi helyzetet elemző és bemutató jelentéssel ismét nagyobb lépést tettünk a megvalósíthatósági tanulmány elkészítése ügyében. Következik az alternatív fejlesztési lehetőségek vizsgálata.
 
Meghívó előzetes meghallgatásra Nyomtatás E-mail
2012. March 23.
FRISS: A fórum eredményes volt, a projek szempontjából pozitív eredménnyel zárult. Köszönjük mindazoknak, akik segítségünkre voltak! Hamarosan ismét megkeressük a bankházi ingatlan-tulajdonosokat.

2012. március 25-én, vasárnap délután 3 órakor előzetes lakossági meghallgatást tartunk a bankházi kocsma épületében, amelyre tisztelettel hívjuk és várjuk a bankházi ingatlan-tulajdonosokat. A meghívó letöltése »

A pályázat lehetőséget biztosít az eddig el nem látott területek bekapcsolására az ivóvízhálózatba, amennyiben ez gazdaságosan megvalósítható és üzemeltethető. A projektgazda önkormányzatnak szándékában áll Bankháza bekapcsolása a kiskunlacházi ivóvízhálózatba, amennyiben a fenti feltételek teljesíthetők.

A jó minőségű ivóvíz az Ön érdeke is, ezért kérjük, jöjjön el az ezzel kapcsolatos előzetes meghallgatásra, ahol felteheti kérdéseit, elmondhatja véleményét, és állást foglalhat a hálózathoz való csatlakozással kapcsolatban. Fontos a véleménye, számítunk Önre!